Voordelige sim only abonnementen afsluiten

sim only iphoneEr zijn veel verschillende telefoon te verkrijgen tegenwoordig. Het zijn voornamelijk smartphones die geleverd worden. De populaire types zijn natuurlijk de iPhones en Samsung modellen. Als je een nieuw abonnement afsluiten, dan kun je er vaak voor kiezen om een dergelijk toestel bij je abonnement te nemen. Je betaald dan een bedrag per maand voor je abonnement en de telefoon.

Natuurlijk maakt dit de nieuwe modellen telefoons een stuk interessanter voor een groter publiek. Je betaald een vast bedrag per maand en hebt dan de telefoon in je bezit. Dit klinkt aantrekkelijker voor veel mensen dan de telefoon los kopen voor een bedrag rond de €600,-. Dat is natuurlijk een flinke smak geld om in 1 keer uit te geven aan een telefoon.

Sim Only is vele malen voordeliger

Een nieuwe telefoon in je bezit hebben is natuurlijk leuk. Maar is het echt noodzakelijk? In de meeste gevallen is het antwoord daar nee op. Natuurlijk wil je wel een leuke telefoon hebben om met vrienden in contact te blijven, maar je oude model is waarschijnlijk ook nog wel in orde. Je kunt daar vast nog wel een jaartje mee doen, zeker als je hem eens helemaal schoonmaakt en terug zet naar de fabrieksinstellingen. Iets wat veel mensen niet weten is dat je met een sim ONly heel gemakkelijk kunt werken en zo kosten kunt besparen. Je telefoon moet je wel zelf regelen.

Als je nog even met deze telefoon door kunt gaan, kan je dat per jaar echt wel een flinke smak geld opleveren. Een sim only met internet abonnement kunt je al voor zo’n €15 per maand afsluiten afhankelijk van je bundel. Dat is een besparing van enkele tientjes per maand, maar reken dat is per jaar uit. Dat kan je flink wat geld schelen! Wanneer ga jij overstappen op een sim only abonnement?